«

Căutare

Tehnologia Duraflex

Elasticitate pentru rezistenţă crescută la intemperii

 

Tehnologia Duraflex reprezintă durabilitate şi protecţie excepţională la intemperii. Prin elasticitatea de durată a sistemului de acoperire este obţinută o durabilitate optimă în orice condiţii de mediu. Acesta este un argument convingător pentru clienţii dvs.

Datorită peliculei care îşi păstrează elasticitatea - în special chiar şi în cazul variaţiilor de temperatură - acest produs se adaptează optim suprafeţei de lemn. Agentul de protecţie împotriva radiaţiilor luminoase inovator (din lazuri) asigură stratului de acoperire o protecţie ridicată şi de durată împotriva radiaţiilor ultraviolete. Proprietăţile excelente de difuziune ale peliculei menţin un echilibru deosebit de bun al umidităţii lemnului. Datorită acestor proprietăţi sistemul de acoperire Duraflex oferă o protecţie extrem de ridicată împotriva intemperiilor.

 

Aceasta a fost dovedită şi prin testele de rezistenţă la intemperii efectuate de Q-Lab Weathering Research Service. În plus, institutul Fraunhofer Institut für Holzforschung (Wilhelm-Klauditz-Institut WKI) a confirmat elasticitatea foarte ridicată a stratului de acoperire. Alte avantaje sunt aderenţa foarte bună şi rezistenţa mecanică împotriva apariţiei fisurilor.

Pentru sistemele de acoperire opace şi translucide

Prin tehnologia inovatoare Duraflex, Sikkens Wood Coatings oferă un sistem complet pentru acoperirile opace şi translucide: Aceste produse pot fi utilizate ca straturi de acoperire intermediare şi finale.

 

Alle Produkte mit der Duraflex-Technologie verfügen über das SKH-KOMO-Produktzertifikat 33199 nach externen Prüfungen durch das SKH-Institut in den Niederlanden

Toate produsele pe baza tehnologiei Duraflex dispun de un certificat de produs SKH-KOMO 33199 conform verificărilor externe efectuate de Institutul SKH din Olanda.

Proprietăţi deosebite

Acoperire cu Duraflex
Lazuri uzuale
Lemn
Căldură:
lemnul pierde umiditate şi se contractă. Stratul acoperitor îi urmează mişcarea fără a crea tensiuni în material.
Ploaie:
pătrunderea umidităţii duce la dilatarea lemnului. Stratul acoperitor flexibil se dilată la rândul său şi asigură o pierdere controlată a umidităţii datorită proprietăţilor sale speciale de difuziune.
Grindină:
rezistenţa mecanică îmbunătăţită reduce apariţia fisurilor.
Soare extrem:
radiaţiile ultraviolete sunt absorbite de stratul de acoperire. Lemnul şi stratul de acoperire rămân neafectate.
Îngheţ şi zăpadă:
şi la temperaturi scăzute stratul de acoperire îşi păstrează elasticitatea, iar prin capacitatea sa de difuziune asigură o compensare controlată a umidităţii.

Dintr-o privire

  • Elasticitate de durată în special în cazul variaţiilor de temperatură
  • Rezistenţă extremă împotriva intemperiilor
  • Aderenţă foarte bună
  • Durabilitate optimă
  • Adaptare ideală la suportul din lemn
  • Protecţie crescută împotriva radiaţiilor ultraviolete datorită unui agent de protecţie inovator
  • Efect de durată al agentului de protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete
  • Protecţie deosebită împotriva umidităţii datorită proprietăţilor de difuziune superioare ale peliculei
  • Rezistenţa mecanică bună împotriva apariţiei fisurilor