«

Căutare

Tehnologie

Pentru noi bun nu este suficient de bun

 

Ţelurile noastre sunt îmbunătăţirea permanentă a produselor, crearea de idei şi progres, prin care să fie optimizată în continuare protecţia componentelor din lemn. În laboratoarele noastre sunt dezvoltate tehnologii noi, care să îndeplinească cele mai exigente cerinţe şi să asigure o durată de viaţă prelungită a componentelor din lemn cu stabilitate dimensională chiar şi în cele mai solicitante condiţii.

 

Cele mai bune exemple pentru aceasta sunt tehnologiile de stabilizare pe bază de ioni şi Duraflex. Prin tehnologia de stabilizare pe bază de ioni Sikkens Wood Coatings a găsit o cale de a fixa substanţele din componenţa lemnului şi de a reduce semnificativ pătarea nedorită a lemnului. Astfel au fost impuse noi etaloane în ceea ce priveşte izolarea sistemelor de acoperire opace şi translucide pentru ferestrele din lemn.

 

Tehnologia Duraflex asigură o durabilitate extremă a materialelor de acoperire a ferestrelor şi uşilor din lemn. Prin combinarea studiată a unei pelicule care îşi păstrează elasticitatea în timp cu o protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete de înaltă calitate sunt compensaţi în mod ideal factorii de influenţă cum sunt frigul extrem sau temperatura ridicată, cât şi deformarea lemnului datorată umidităţii.