«

Căutare

Sistemul Color-Mix:

Culoarea perfectă într-o clipă

Maşina de amestecat Harbil HA/450/20
Maşina de dozare Harbil HA/450/20

Sikkens Wood Coatings dispune de cel mai modern sistem de amestecare din Europa. Datorită tehnologiei inteligente a sistemului Color-Mix obţinem cele mai bune rezultate cromatice. Acestea sunt asigurate, printre altele, de maşina noastră Harbil HA/450/20. Tehnologia ultramodernă a maşinilor de amestecare face posibilă nuanţarea tuturor sistemelor de produse pe bază de apă, lacurilor şi lazurilor de la Sikkens Wood Coatings. La o calitate extraordinară şi în cel mai scurt timp.

Diversitate enormă a nuanţelor de culoare

Prin colecţiile noastre de culori „Joinery Color Classics”, Cetol® şi Rubbol® vă prezentăm o gamă de culori actuale extraordinar de largă.

 

În plus, sistemul Color-Mix oferă posibilităţi aproape nelimitate datorită spaţiului mare de reprezentare a culorilor. Datorită spaţiului mare de reprezentare a culorilor, sistemul Color- Mix oferă o gamă de culori extraordinar de largă.

 

Sistemul modern Color-Mix cuprinde toate colecţiile de culori de pe piaţă şi de pe plan internaţional.

 

Tehnologia sistemului Color-Mix îndeplineşte cerinţele Directivei COV pentru 2010 – şi cele mai stricte standarde de protecţie a mediului. Maşina este uşor de utilizat şi concepţia sa constructivă se bazează pe cele mai recente cunoştinţe din domeniul ergonomiei.

 

Ideal:
Dacă deţineţi o maşină de amestecat primiţi de la noi toate actualizările necesare. Astfel vă menţineţi mereu la cele mai noi standarde.

Pastele de vopsea Acomix

Paste speciale de nuanţare, create pentru utilizarea la produsele pe bază de apă.

 

Pot fi livrate nuanţele următoare:
wB1, wB3, wG1, wO3, wR1, wR2, wR5, wTR, wTY, wV1, wV2, wW1, wY1, wY2, wY3, wZ1 şi wJW, wJR, wJY, wJZ

 

Mărimea recipientului:
1 l