«

Căutare

Joinery Color Classics - Diversitatea de culori a Europei

Noul standard european: Sikkens Wood Coatings reuneşte prin Joinery Color Classics cele mai căutate nuanţe de culoare din Europa, într-o colecţie bogată de lacuri şi lazuri.

În plus, aceste nuanţe Joinery Color Classics selectate sunt ideale pentru acoperirea la suprafaţă a ferestrelor noastre de calitate, exclusive, LONGLIFE.

 


Prin Joinery Color Classics este oferită în sfârşit o colecţie unitară, reunind cele mai îndrăgite nuanţe de culoare pentru lemn din întreaga Europă – nuanţe opace şi translucide, corelate optim. Astfel devin mai simple nu numai realizarea şi comandarea, ci şi comunicarea dintre producători, constructori şi arhitecţi. Produsele Joinery Color Classics sunt ideale pentru tratarea industrială a suprafeţelor componentelor de lemn cu stabilitate dimensională din domeniul exterior.

 

Download Joinery Color Classics (pdf)

Nuanţele transparente sunt aplicate pe esenţe de lemn de meranti şi molid.

Datorită diferenţelor de reproducere a culorilor pe monitor este posibil ca nuanţele din colecţia Joinery Color Classics de la Sikkens Wood Coatings vizualizate să difere faţă de cele originale.