«

Căutare

Un nume cunoscut în întreaga lume: AkzoNobel

AkzoNobel este unul dintre cei mai importanţi producători de vopsele, lacuri şi substanţe chimice speciale din lume. Furnizăm produse inovatoare firmelor şi consumatorilor din întreaga lume şi lucrăm cu pasiune la dezvoltarea unor soluţii sustenabile pentru clienţii noştri. Sediul nostru central este în Amsterdam, Olanda şi suntem întotdeauna în avangardă în ceea ce priveşte sustenabilitatea. Cei 50 000 de angajaţi ai noştri, din peste 80 de ţări, sunt dedicaţi obţinerii unor performanţe de vârf şi încearcă să dea deja astăzi răspunsurile la întrebările de mâine, conform motto-ului nostru „Tomorrow’s Answers Today™”.

 

Produsele noastre pot fi găsite pretutindeni, de la stadioanele olimpice din China până la podul Harbour Bridge din Syndey, şi probabil chiar în casa dumneavoastră. 44% din cifra noastră de afaceri o realizăm pe pieţele emergente, cum sunt Asia de Sud-Est şi America.

 

Întreţinem un schimb permanent de informaţii cu clienţii noştri, pentru a ne reverifica propriile obiective şi a ne perfecţiona în continuare. Deja de astăzi asigurăm, în afară de standardele înalte de calitate şi securitate, şi protecţia sustenabilă a mediului prin utilizarea optimă a resurselor şi a energiei. www.akzonobel.com